0 penyumbang pandangan

Hari kraf kebangsaan

Assalamualaikum
welcome march!

Dah 7/3/2013....dan aqu baru nak ucap "welcome march"????? -.- apekah~ Ya sesungguh nya aqu langsung tak perasan kehadiran bulan march...sungguh aqu tak perasan... bukan nya kerana aqu terleka sangat dengan dunia nie tapi tapi tapi setakat yang aqu kaji, pertapaan aqu di kraftangan malaysia nie sungguh membuatkan aqu terlupa dunia luar...sampai kan tarikh berlalu pun aqu tak sedar..yang aqu tahu hari memang berlalu dan ape pun tarikh yang berlalu tu just tarikh tiada yang istimewa...

Oh ya..kraftangan malaysia. Untuk apa aqu di sini??? Ya hari kraf kebangsaan.. pernah datang??? belum?? meh datang... macam-macam benda ade.. Ade baju cantik banyak banyak banyak banyak...boleh pilih dan sila bayar kalau berkenan, bukan free ;p

Tapi tapi tapi jangan isau kalau yang tak suka shopping baju tu, ade jugak jual barang-barang lain..semua yang berunsur seni kraf semua ade..selagi nama nya seni, maka ada la jual di sini...ade lukisan, ukiran, masakan dan macam-macam la~

Aqu tak de masa nak cerita panjang lebau nie, banyak koje.. aqu undur diri 10 langkah dulu ye.. jemput la hadir ^_^ *maaf gambor tak de... aqu tak sempat ambik gambor*

nota khidmat negara : semua kemudahan tandas, surau, kafe plus pondok talipon, pakcik jual aiskem semua di sediakan. 

Sekian nota mempromote kraftangan... *en.kamil sila sediakan cek bayaran perkhidmatan promosi saya nie *_^ *

notacintababy : ramai yang sedar kehadiran kamu sayang.. Thanks God!

notaayurejab : result spm mau kuar dah...jangan tak tido malam ha~  
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: