5 penyumbang pandangan

siapa pelawat blog kita??

Assalamualaikum

a) Pembaca setia
b) Pembaca berdasar topik
c) Pengejar follower (up up up kan follower)
d) Pengomen rajin
e) Penghobi stalker

Di manakah status anda sekarang? Ya, anda...anda yang sedang ghairah berada di blog saya sekarang ini.. *ghairah??? apekah -.-*
Pembaca setia
Buat golongan ini, mereka sentiasa menanti update dari si penulis..tak kisah apa topik yang akan di bincangkan sekali pun, ia tetap akan menarik minat mereka untuk mengunjungi.. pembaca seperti ini harus di hargai..bukan kerana apa, kerana dengan ada nya mereka sedikit sebanyak kita ada semangat untuk mengolah topik baru/cerita baru untuk di kongsi kan. Maka apa salah nya sekali sekala bagi duit raya ke duit poket ke duit belanja ke.. *motif : duit sengkek lepas bershopping*

Pembaca berdasar topik
Kalau topik kau best, akan di klik untuk di baca la..tapi kalau topik macam nak buat karangan SPM, alamat nya memang sekali pandang seimbas lalu je la... maka nya nak tulis topik tu bagi hot hot berapi sikit...isi tunggang langgang macam planet pluto berlegar-legar ke orbit planet lain pun tak pe..ape yang penting tajuk tu hot and spicy~

Pengejar follower
Ya mereka hanya berminat dengan kotak shoutbox anda...jujur nya, ada 2 3 orang blogger aqu kenal nie bersikap begitu..mereka tak akan pernah kisah tentang topik mahupun cerita yang ingin anda sampaikan ataupun gambar syok sendiri yang anda paparkan..apa yang mereka taw, cari shoutbox dan tinggalkan jejak berupa "saya dah follow..follow balik k" *ayat memaksa -.-*. Aqu tak taw la mereka-mereka seperti ini nak kumpul follower masuk pertandingan follower paling banyak ke atau pun nak di buat pekasam nya follower tu. Kalau orang tu nak follow dia taw la follow, tak payah di paksa-paksa.... *FOLLOW BLOG AQU HOI!!! aqu serius nie. AMARAN KERAS*

Pengomen tegar
Mereka ini seperti pembaca setia...kadang-kadang mereka tergolong dalam pembaca setia..cuma bezanya mereka suka melontarkan pandangan..maka tertonjol la sedikit diri itu..tak salah sikap tu, paling tak si blogger akan saling lawat melawat blog memasing lepas tu.. dan mungkin ada menjalinkan ukhwah yang lebih awsome.. jadi jangan la jadi slient reader je, komen-komen la hape yang patut *baru i tak rase syok sendiri menaip..hahhahah*

Penghobi stalker
Ha ini pembaca paling setia..kekadang kita tak update pun dia rajin nak menjegah blog kita *sape yang mempunyai stalker, memang anda layak menjerit sekuat hati "i glamer you!!* Ya anda mempunyai secret recepi admirer~



nota kaki sentap : untuk mencari info tentang "cik awan" mahupun hujan atau pun kilat guruh atau mungkin yang sekawan dengan nya, maka anda berada di jalan yang lurus iaitu blog ini..kerana saya berkawan dengan cik yang berpelangi ;p


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
5 Comments

5 00 rajin nak comment:

Fadzlun 'Aqilah said...

secara jujurnya saya ..

Penghobi Stalker ;D

Suana Zhar said...

@Fadzlun 'Aqilah bagus anda seorang yang jujur ;p hehhe

cik pelangi said...

pelangi tu sy kn... kn2.. muahahahahha

Suana Zhar said...

@cik pelangi anda bijak...hahhaha
#sureadayangsentap

cik pelangi said...

eh... sentap? haha.. iolss x kisah da.. rizal x potong gaji i kan klau ade org sentap? hekhekhek...