0 penyumbang pandangan

jika perempuan ibarat ini..

Assalamualaikum

halo halo halo dan halalalo~ lama punya aqu menyepi...! konfem ramai merindu..*ah tak usah la terjah blog saya hari-hari, malu saya rasa sebab ke-famous-an tu :p*

Sebenarnya....aqu tengah mencuri masa berkerja. Ya aqu curi! Dan apa hukum curi?? Ya berdosa...maka terpaksa la kejap lagi aqu mintak ampun kat bos supaya menghalalkan time yang aqu curi nie~ *ingat, perkerjaan anda itu amanah..dan dan dan amanah itulah yang akan di tanya di sana nanti..maka waktu keje jangan asyik sakan bergosip dari satu meja ke satu meja~*

Di terbantut kan cerita...aqu just nak tanya, dan buat korang berfikir...jika lelaki dan wanita itu di ibarat seperti teknologi..kata-kata yang aqu pernah dengar adalah begini :

- "Men are like bluetooth. He is connected to you when you are nearby, but searches for other device when you are away. Then women are like wifi. She sees all available device but connect to the strongest one"

Abaikan part "MEN"...aqu just nak mempersoal part "LADY"....

Bukan kah lebih betul statement nya jika begini...

- "A lady, is like wifi. Many device can connect to her as long as she is not secured"

Ada faham makna tersirat??? tak??? ahhhh pikir la guna otak paling dalam..tak sempat aqu nak hurai pepanjang ha~

notataksabar : ramadan dah mula menampak kan sinar keberkatan nya ^_^
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: