0 penyumbang pandangan

Selamat datang Ramadan!

Assalamualaikum


Ya ramadan, selamat datang....alhamdulillah... Semoga menjadi ramadan yang lebih baik dan peroleh berkat ramadan itu..Amin.

Again, ramadan tanpa seorang ayah... dengan kata lain, ayah tak kan ada untuk kejut kan aqu bersahur. :') 
..........................................................

Oyeh...ramadan tahun nie, aqu dapat puasa penuh~ hohoho Insya Allah! Jadi tak payah la sarat pemikiran aqu taun depan nak pikir ganti-ganti pose nie..tenat you ganti puasa time semua orang keliling dok melapah makanan dalam mulut tapi kita pandang tanah tak sudah! *melapah tu terlalu over pengunaan nya!*

Erk sebenar nya niat hati tak mau tulis pepanjang, kalau tak habis semua isi hati aqu luah kang tak cukup 1 meter entry panjang nye kang..
MAKA.....
saya, NUR SUHANA AZHAR, no.i/c ######### 
ingin memohon maaf atas segala dosa mahupun apa sekali pun kesalahan atau kekurangan saya pada anda-anda yang terlibat..saya juga memohon di halal kan segala yang terlebih, terkurang ataupun yang terlupa saya tunaikan.
Dengan tu saya doa kan ramadan yang bakal menjelma nie menjadi kan kita manusia yang lebih di berkati.
Amin.

.............................................................

.... : Ya Allah, apa sebenarnya hikmah di sebalik apa yang telah Kau atur kan ini..kuat kan lah hati kami terhadap qada dan qadar Mu.

nota selingan : nampak nya mak aqu kena belajar drive si van avanza mok-mok nie la...kalau tak memang bertapa la dia bila abang aqu kawen plus adik aqu masuk matrik kang ~_~ *ade sesape buat pembelian barang dapur secara online tak, sonang sikit mak den kang main klik-klik je.hehhehe*


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: