1 penyumbang pandangan

sila redeem sekarang~

Assalamualaikum

Hola~ Pagi yang hening lagi damai nie, mata ngantok gile kot! Angin bertiup sayup-sayup je, memang tunggu masa je nak buat kuak lentang atas katil nie...~

Ha aqu maw kongsi dengan korang 1 benda yang korang buleh dapat free je, di kala harga minyak naik nie memang semua orang berebut nak benda free je....bak kata laki aqu, "sekarang nilai seposen pun semua orang dah berkira"... *kalau jumpa seposen tengah jalan, buat muka tak malu kutip ye...jangan pandang sebelah mata, bernilai okeh! ;p *

Di mula kan cerita...

Tadi abang posmen datang membunyi kan hon van dia sekuat yang mampu *serius kuat, aqu yang kat dapur tengah bertukang dengan kuali pun boleh dengar dengan jelas nya bunyi honnya macam kat sebelah telinga -.-*

Aqu menuju ke depan, "ha sabor!", selambe je aqu jerit kat abang posmen tu.

"Erm nur suhana?

"Aah..", dalam hati terpikir gak aqu *hati boleh berpikir????*...eh untuk haku ke, sape pulak yang baik hati nak bagi hadiah bagai...

Aqu dapat benda nie...


dari ajinomoto punya company *bukan aji tak de moto okeh!*
 Dan diaorang bagi aqu nie...



Okeh la dapat woven bag, buleh la aqu guna untuk gi bershopping kat pasaraya *pencinta alam sekitar, plastik beg perlu di kurang kan pengunaan ye~*. Lagi satu dapat sebotol besau perencah masakan tu..kalau beli kat kedai maw la 4 5 hinggit jugak keluar bajet..tapi aqu dapat nie free je~

Korang nak jugak??

Buleh buleh...tapi jangan ingat benda free nie turun dari langit tanpa usaha okeh! Bak kata mak haku "yang bulat tak kan datang bergolek, selagi tak de yang menendang atau mengolek kan nya!". Cuma nya tak la susah pun...tengah-tengah korang mengadap PC tu, curi la masa 3 min je gi web NIE...pastu yang belum pernah sign up tu, sila la buat hape yang patut...than korang jawab la soalan dia dalam 2 ke 3 soalan je..mudah je soalan, jawapan pun korang buleh dapat direct terus kat gambar dalam soalan tu... dan lepas tekan send, maka selesai!

Korang tak payah la sesusah nak klik hari-hari tengok nama korang naik ke tidak..tunggu je email dari diaorang...pastu sampai la sekotak hadiah itu~

Okeh la di sebab kan aqu dah dapat benda nie, maka mood memasak tetiba berkobar-kobar... tata oll~

nota mak aqu : jangan makan ajinomoto bebanyak, kang botak kepala kome~
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

Teacher Basariah said...

syoknya dpt mende free..nak try jugakla..hehe..thanks for sharing the info!