0 penyumbang pandangan

BR1M tak di kurangkan???

Assalamualaikum

Hai sape semangat mengadap TV tengok belanjawan petang tadi???? Hoh pasti anda-anda berasa begitu teruja dengan bajet yang di bentang kan kan kan kan kan =.=

Dan aqu sangat pasti ramai yang akan memfokus kan isu GST dan of course yang paling penting BR1M kan kan kan kan???? *bukan mata duitan ok cuma cuma cuma...... ~_~*

Jadi apa kesimpulan isu GST???

Ohhh..najib kata GST merupakan sistem pencukaian yang terrrrrbaikkkk~ maka diaorang akan laksanakan bermula tahun 2015. Berapa banyak??? 6% je..tak banyak pun...jom sorak gembira dengan kewujudan GST nie..YEAHHHH YEY!!! suka nya dapat bayar tax...dah tu sistem pencukaian yang terbaik pulak tu...bangga nya!!! :p

BR1M pulak macam mana??? Ohhh makcik-makcik kat kampung, sila la gembira sebab BR1M tak di kurangkan... *bertambah-tambah la BN dapat back-up dari makcik kat kampung~~* 

Pak jib bagi RM650....ok la meh pak jib saya pi belanja teh tarik sikit..*kalau sudi*

*aku mata duitan.sekian*




ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: