9 penyumbang pandangan

drypers borong murah~

Assalamualaikum

Bab-bab pampers nie anak aqu memang cukup tak de masalah... dia yayak ke kencing ke dia diam-diam je buat hal sendiri, maka pepandai la mak pak dia cek sendiri.... tu yang kekadang aqu terlupa nak tengok pampers dia dah full tank ke belum.. *anak aqu cuma menangis bila dia lapor nak susu je, tu pun bunyi macam nak start enjin sangkut je.. =.=" payoh benau nak dengar suara dia..*

Masa masuk wad hari tu, ada doktor sorang nie promote jual pampers kat aqu... dengan semangat waja aqu bagi taw laki aqu suh beli... bukan ape, bila dah beli banyak-banyak nie senang..tak payah nak pikir-pikir bila nak beli lagi la, stok nak habis la ape la..lagi pun murah gile harga dia, berbaloi-baloi~

Aqu borong sekotak pampers drypers~

harga sekotak nie RM72 ingit jer~

ada 8 pack dalam dia...
dapat free sume nie pulak tu~
Nampak tak berbaloi-baloi~ ;)

tema drypers "star"
saya pun nak jadi model "star" drypers~
 nak beli pampers offer?? ---> SINI

nota syukur : mungkin sebab amalkan baca surah yusuf dan luqman, baby jadi berperangai sangat mudah di jaga :) Insya Allah semoga dia terus menjadi yang terbaik. Amin.
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
9 Comments

9 00 rajin nak comment:

eiysha said...

Mcm ne nk order yerr?

Suana Zhar said...

saya belum pergi tengok stok ada lagi tak...beli kat org dalam..

SITI ROHAYU ILIAS said...

Nk bli boleh?saiz m.ader x?

Suana Zhar said...

@SITI ROHAYU ILIAS sy beli kat hospital...x taw ada lagi x..

Wawa Nazir said...

Salam, boleh tahu beli di mana ye?

Qira Otami said...

gtaulh caner nk dptkn stok pmpers ni.tlg.huhuhu

Qira Otami said...

sy nk borong jugak.mcmna yer.

Suana Zhar said...

maaf ye semua...saya beli dari hospital dulu ada penghantaran dari kilang...dah tak ada jual lagi macam ni

liyana sueb said...

Cer contact no ni 0122175257..die ade jual drypers murah..3pek rm95 je..