2 penyumbang pandangan

LAZADA tip da top~~

Assalamualaikum

Hola! Hai!

Jumaat lepas tangan nie gatai-gatai teroka web yang menarik...tetiba aqu terjumpa site nie --> LAZADA

LAZADA nie tempat tuk shopping mopping~ Tapi kalau agak-agak poket kering tu, its ok...cuci mata tengok barang-barang tu pun dah syokkk~ Kekadang LAZADA nie bagi diskaun yang awsome you!

So masa tengah teroka tu, tetiba terjumpa promosi kamera nie... 



Yup, kamera Lomo...yang pakai film punya tu...  ala yang kunun-kunun kamera zaman 80-90an tu... Ha taw dah, ado yang nak kata, takat kamera cap ayam lempar kat anjing pun tak rasa rugi tu buat hape kan.... Nak buat camne, nak beli kamera DSLR tak berpeluang lagi..maka saje la beli kamera cap ayam nie, murah je pun 13 hinggit lol!

Memang ala-ala tenat la jugak nak beli film nye kan...tapi ada aqu kata aqu beli kamera nie sebab nak hambik gambar...aqu nak buat hiasaan di rumah sebenar nya, dengan kata lain mengumpul barang-barang antik yang dah di moden kan ^_^. *kan cantik bila ada satu meja sudut dan kat situ kumpul sume hiasan yang camni... misi --> nak cari jam design antik lak :) *

Berbalik pada LAZADA tadi, aqu tempah ari jumaat...lebih kurang malam pukul 8 lebih camtu... pastu dia antor email suh check status...aqu pun check la status nya...

sangat laju dan sistematik pengurusan nya~
Pagi tadi aqu check balik email, dia bagitaw yang barang aqu dah siap proses pembungkusan...


Tetiba dalam pukul 3 tadi dia call nak bagitaw barang dah nak sampai lagi 5 min..WOW! kalah pos laju dia punya pengurusan..dan memang tak sampai 5 min, barang tu sampai dengan keadaan elok dan baik. *2 hari waktu bekerja je dah sampai barang~*
Gua cakap sama lu, tak payah risau duit korang kena tipu ke hape...sebab diaorang guna sistem "cash on delivery"...so kalau diaorang tak hantor barang, maka duit korang pun tak la melayang~


tq TA-Q-BIN! korang punya perkhidmatan sangat tip da top!
-.- baru perasan terbalik aqu hambik gambar
hambik kau, 3 bijik aqu order~ hahahha
3 bijik dengan warna yang awsome!
aqu punya dah tentu la warna ungu~ cantik!
nota harapan : aqu nak kamera yang nie, ade sesape nak bagi sumbangan ikhlas tak??? =.=




ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
2 Comments

2 00 rajin nak comment:

piqa da bajitos said...

kite dah oder
belum bayar je
hehe
xtau la sempat ke x
kang habes promot

izzat&iman said...

bleh tau beli kat mana drypers tu ye? email sy syah.nur.43@gmail.com