1 penyumbang pandangan

tambang flight lagi murah~

Assalamualaikum

Woha mari mari mari kita makan angin berbulan madu tambah cornflakes keliling malaysia..harga flight tengah murah nie dohhh...anak tiri kan semua pengangkutan atas darat buat masa sekarang,bile lagi nak merasa naik flight harga murah-murah camni...lagi murah dari tambang bas lol!

Maka aqu saran kan kepada student-student yang nak balik kekampung halaman time taun baru cina nie, moh le reramai pakat booking cepat-cepat~ 

Macam mana nak dapat????

Mudah-mudah...


Ha nampak tak gambor atas tu... benda penting sekali yang kena taw ialah :
i) tarikh booking terhad bermula dari 21 october 2013 sampai la 27 october 2013 sahaja. *so masih ada masa tuk korang berpikir-pikir buat palnning*
ii) tarikh travel bermula dari 1 november 2013 sampai la 31 march 2014. *ha lame tuh.....potensi korang nak merasa promosi nie sangat tinggi okeh*

So mana tempat-tempat yang boleh kita gi??? 

Woh banyak weh....tak kisah la korang dari KL ke johor ke sabah ke sarawak ke kedah ke langkawi ke semua boleh, asal kan ada airport ye..

nie antara tambang untuk perjalanan dari KL...


So ape tunggu lagi.....moh booking tiket awal-awal sebelum abih~

Mana nak booking??? mana lagi kalau bukan di AIRASIA *<--- klik sini untuk ke airasia web ^_^

kata najib :GST merupakan sistem pencukaian yang TERRRRRBAIKKKKKKK! yes! =.=


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

piqa da bajitos said...

kite dah usha
tp xtau gi mane
hehe