0 penyumbang pandangan

aik tampal je???

Assalamualaikum

Selalu nya ubat gigi nie aqu lebih suka jenama Darlie, lagi selesa and sodap je rasa... tapi kekadang beli juga colgate or safi... masa pi shopping aritu saje try beli mu'min nie..tengok dia punya bahan pun guna gamat and garam bukit...garam bukit nie memang bagus untuk bersihkan kuman-kuman dalam mulut... so beli la, lagi pun offer 2 kotak 1 harga...



Lepas guna sekali dua, aqu saje belek-belek ubat gigi nak tengok cop halal sume *time beli tak de nak check ape -.-* Sekali fokus punya fokus baru aqu perasan macam ade stiker yang di lekat kat ubat gigi tu.. aqu pun cabut la stiker tu dan bertukar la ubat gigi tu jadi "kayu sugi" punya... aikkk ko main lekat je stiker??? camtu pun buleh ka...



Walau pe pun ubat gigi tu memang kandungan dia ade garam bukit...sebab masa aqu guna terasa masin-masin dohhh~
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: