1 penyumbang pandangan

episod berpantang #coklat

Assalamualaikum

Dalam berpantang dulu tertanya-tanya jugak sama ada boleh ke makan coklat ketika dalam pantang? Nak kata coklat tu angin, macam tak logik je...nak kata coklat tu sejuk, ye jugak sebab simpan dalam peti ais -.-

Mula-mula tu dapat la tahan sehari dua, motivasi kan la jugak diri nie supaya bersabar bila nampak coklat... tapi last nya kalah jugak iman aqu, belum sempat habih pantang aqu dah telan jugak coklat tu... ada la dekat 2 3 bungkus aqu dah telan sepanjang dalam pantang tu... bukan bungkus kecik tu, yang besau punya tu.. *sebaik time pose iman aqu kuat bab-bab makan nie..kalau tak jadi pose bukak periuk la aqu "=.= *

Ada kesan tak lepas makan tu? 

Entah la...aqu tak nampak ape-ape kesan pun...tak de pun baby aqu kembung perut ke ape ke... cuma nya dia makin kuat minum ada la.. *erk...mungkin sebab susu time tu ada rasa coklat-coklat sikit kot, tu yang sodap dia minum.hahahahha*

---> sape setuju coklat yang bawah lagi sodap dari atas...

den tak sanggup nak beli yang nie..mahai

dulu harga dia seposen 1...sekarang entah~


nota syok : dah abis pantang oiiiii~
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment: