2 penyumbang pandangan

jom daftar, lagi cepat dari Nuffnang

Assalamualaikum

Jom daftar...senang gile korang nak redeem hadiah and dapat point... *daftar je and jawab soalan, dah berpeluang dapat tiket ke taman burung percuma*... Serius lagi mudah dari nuffnang or churpchurp...


just need 300 point~ *daftar and jawab soalan pun dah 270point*
Nak daftar mana??? Daftar sini --> Whohaa!


  http://www.whohaa.com/register?referral=31099
Lepas ke web tu, korang klik la register...


Pastu dia akan hantar email kat korang suh active akaun...




Lepas klik, dia akan terus ke web wohaa tu balik...pastu korang login la..
i) isi email and pasword
ii) dia akan mintak number TAC korang... korang just tekan mintak number TAC tu...diaorang akan hantar kat handphone korang...

Lepas masuk no TAC, korang akan terus ke akaun korang... nak dapat point, tekan kat "earn point"...pastu klik mana-mana untuk jawab soalan...tiap soalan tu dia akan bagi point kat korang...


mudah je jawapan dia dah ada dalam gambar dia bagi.heheh
Maka kumpul la banyak-banyak point untuk redeem hadiah banyak-banyak...

Contoh hadiah yang boleh korang redeem...







So ape lagi...mudah sangat dapat point...jom daftar wehhh kat sini ---> Whohaa!




ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
2 Comments

2 00 rajin nak comment:

Aisha Fauzi said...

Salam. Saya siggah sini :)
Btw nak mintak tolong klik link di bawah ni dan press button LIKE :)

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

Terima kasih sudi tolong ^o^

MG schmidt said...

whoaaa!
mcm best je! hehe
thanks info this :)

MG nak carik folower ke 500
jom ! MG nk ckupkan folower nk buat GA worth rm500 :)