7 penyumbang pandangan

pemenang Readers Digest 2013

Assalamualaikum

Pemenang RM 6++....
Sila ikut step by step... 

1) bukak sampul dapat nie...



2) Tunggu sampul berwarna kuning seperti yang di kata dalam surat pertama

3) (selepas beberapa hari) Dapat sampul kuning tu..


4) Lihat jumlah RM yang di tulis dengan menggunakan teknik mata duitan 



5) Buka sampul dan baca semua yang di kehendaki dan faham kan supaya tidak perlu naik turun mahkamah jika ada sebarang penipuan.


6) Serahkan semua dokumen kepada pemenang.



Tension aqu baca semua syarat-syarat, macam-macam borang pulak nak kena isi...sudah nya aqu bagi kat en.tong sampah tu. gud bye je la!
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
7 Comments

7 00 rajin nak comment:

munirah rahman said...

haha.. banyak sangat syarat.. encik tong la jawabnya

Anis Zahidi said...

hahaha sabar2 :p

Si Tracey said...

Hahaha XD memang tak puas hati sebab saya rasa lucu! hahaha

maszmadi said...

pernah jugak dapat mende ni tapi en.tong sampah jugak yang dapat.. sebab syarat yang sukar untuk dipenuhi..

fara lulu ^^ said...

memang penipu , baru je buang tadi.Dulu siap bagi kunci kereta lagi..

Wani Jai said...

Ai,kalo kte buang..reader digest ade anta pape lg x kt rumah kte?

Suana Zhar said...

@Wani Jai x taw la pulak wani...baru first time dapat tu and stakat nie belum la dapat pape lagi