0 penyumbang pandangan

saya terjumpa nemo!

Assalamualaikum

Nama je duduk berdiri jalan merangkak lahir sume kat KL, tapi jejak kan kaki kat Mid valley boleh kira dengan jari...tak sampai 4 kali pun aqu pi sana... kalau aqu pi sesorang konfem sesat tak jumpe jalan balik! *pegi dengan laki aqu pun macam tak de beza je...sesat berpusing-pusing jugak -.-*

Jadi masa aqu berpusing-pusing jalan nak cari food court, terjumpa satu zon ala-ala "zon planet haiwan" kat tingkat atas sekali bahagian mall tu...perhhhh punya exited aqu ajak laki aqu gi tengok... 

Dalam tu penuh dengan haiwan...burung, hamster,kura-kura pelik-pelik, yang paling aqu teruja tengok ikan... ada satu akuarium tu penuh dengan ikan kecik-kecik yang berwarna-warni....cantik gile! Aqu memang dari dulu bercita-cita nak ada aquarium besau penuh dengan ikan kecik-kecik warna warni camtu...memang berminat sangat la... *tapi tak dapat nak ambik gambar nya...orang sibuk lalu lalang kat situ ~_~*






Yang paling aqu exited sampai terlompat-lompat bila aqu jumpa nie...



ohhhh cantik nya nemo!!!! sangat comel-comel..... dia malu-malu nak ambik gambar.... 

nota hasrat : aqu nak nemo seko...huhu tapi harga nya punya la riban riban :(
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: