0 penyumbang pandangan

cute tapi tajam!

Assalamualaikum

hai semua...today aqu nak cerita pasal pisau. Yup, pisau. Bukan pisau cukur, mahu pun "pisau kata-kata" yang mampu menguris hati manusia sampai terparut setebal 8 inci. Tapi ini betul-betul pisau punya.

Siapa pernah jumpa pisau berbentu dan berwarna macam ni...



Ha kalau nak di ikut kan macam-macam warna ada...pink ada, biru ada...and pernah sekali tu warna macam pelangi pun ada..sangat la cantik! sayang rasa nak pakai...

Tapi semua mesti masih ragu-ragu dengan ketajaman pisau ni kan..ye la, macam pisau potong kek je rupe nya...dah tu berwarna warni cute bagai...

Namun, pisau ini telah berjaya membuktikan yang dia mempunyai kualiti yang sangat awsome! Sangat tajam...aqu potong daging tu, tak payah asah-asah bagai...5 minit siap potong! kalau kena jari, fuhhhhh memang nasib la terkoyak kulit mau dengan sekali goles je...

Maka selamat di anak tiri kan la pisau-pisau yang tak comel, pisau yang sangat awsome telah bertahta di hati...makin semangat untuk memasak~ hoho
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: