1 penyumbang pandangan

minyak telon terbaik!

Assalamualaikum

Kadang kala ramai ibu-ibu yang sering risau jika anak mereka terkena kembung perut... mana tidak nya, jangan kata nak suruh anak tu tidur, nak suruh anak tu berhenti menangis pun susah.. tapi tak kan kita nak marah pulak anak tu menangis... mereka tu bukan tahu apa, dah sakit dia menangis je la meminta simpati supaya si ibu dan ayah berusaha mengurangkan kesakitan mereka kan..

Memang banyak minyak telon kat pasaran sekarang ni...yang paling femes of couse la minyak yuyi cap limau tu kan... tapi aku pernah dengar yang minyak yuyi tu tak halal, jadi nya aku waswas nak guna... dah dengar tak halal, tak kan la aku nak redah je guna juga kat anak aku walaupun memang minyak tu orang kata tiptop keberkesanan nya kan...

So apa kesimpulan yang aku jumpa?

Aku beli minyak telon ni....



Alhamdulillah...dari anak aku lahir sampai sekarang still guna minyak ni dan keberkesanan nya aqu boleh katakan awsome! Anak aku nak kena kembung perut memang jauh la potensi nya... ada 2 kali je anak aku kena kembung perut, tu pun pasai aku tak sapu elok-elok la agaknya...atau pun time tu angin dalam perut anak aku terlampau-lampau banyak nya.hahhahah

Aku tak pernah cuba lagi jenama lain sebab nya aku sangat berpuas hati dengan jenama ni.. jadi untuk ibu-ibu yang mengidap pemasaalahan anak kembung peyut tu meh la try jenama ni...Insya Allah berkesan...

nota umum : kalau terjumpa depan-depan agak-agaknya anda mengelak tak? hoho


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment: