0 penyumbang pandangan

SBB 2014!!!

Assalamualaikum

Hoho aktiviti memeriahkan "kaum" blogger kini muncul kembali menghangatkan 2014 ini!

Aktiviti apa??

Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2014(SBB 2014)!!! Kini SBB di taja oleh Yoe's~

SBB & Yoe's akan di adakan pada 8 mac 2014 iaitu hari sabtu..kat mana? Di Saloma bistro jalan ampang. So pada blogger yang dok KL tu, tak payoh bagi alasan...moh join reramai, dekat je tuhhhh plus pengangkutan awam pun berlambak untuk ke sana ok! *cepat-cepat gunakan peluang keemasan untuk merasa naik pengangkutan awam sebelum secara rasminya tambang pengangkutan naik lagi -.-*


Apa yang ada kat sana??? Ado blogger popular...macam Ben Ashaari, Shafie Bustan, Zarul Husin... so boleh la sesama berkongsi ilmu apa-apa yang patut...

Tak cukup??

Hoh ni mesti korang suka punya.... ada...cabutan bertuah weh!!! So sapa rasa di selalu sangat lucky-lucky tu boleh la tanpa segan silu jom join... Nak taw hadiah apo???   iPhone 5s (3 unit), iPhone 5c (1 unit), iPad Mini (1 unit), Sistem Navigasi Garmin (2 unit), plus pakej percutian dan banyak lagi.

Dan pada blogger yang ada bisness tu, boleh lah mendaftar tapak perniagaan untuk program ni nanti.. RM 100 ingit je satu ruangan.

So macam mana nak join?? Ha jangan main redah je pi saloma bistro tu... kena la daftar dulu... Yuran pendaftaran sebanyak RM20 dikenakan ye.. berbaloi dengan ilmu, ukhwah dan air kotak yoe's (yang ni aku agak je.hehhehe) yang korang akan dapat :)  

Tapi korang jangan tak taw... terdapat hidangan macam cendol and kambing golek turut di sediakan. So sambil-sambil timba ilmu kita rapatkan ukhwah dan kenyangkan perut.

jom daftar!!

http://sbb.my/



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: