1 penyumbang pandangan

“SEGALANYA MUNGKIN BLOG CONTEST” - (Ari Wedding Couture, You’re My Wedding Inspiration!!)

Assalamualaikum


Setiap pasangan yang ingin melangsungkan majlis pernikahan mahupun persanginan pasti mengharapkan yang terbaik dalam majlis mereka. Tidak kira lah dari segi pakaian, dekorasi, solekan dan sebagainya. Namun mungkin banyak di antara mereka yang masih buntu atau tidak tahu yang mana satu perunding perkahwinan yang dapat memberikan khidmat terbaik supaya majlis yang akan berlangsung dapat memenuhi segala impian mahupun citarasa mereka.

Pasangan pengantin bakal dirai,
Masih keliru tercari-cari,
Mana satu pilihan di hati,
Sebagai pelengkap majlis yang akan di rai. 
 
http://pameran-pengantin-malaysia.blogspot.comAri Wedding Couture..

Siapa tak kenal Ari Wedding Couture. Ari Wedding Couture merupakan salah satu vendor perkahwinan yang terkenal di Malaysia. Nama Ari Wedding Couture memang sudah setaraf dengan nama-nama besar  yang lain antara nya Isabell wedding decor. Khidmat dan hasil sentuhan yang ditampilkan oleh Ari Wedding Couture sentiasa mendapat pujian dari pelanggan yang telah berpengalaman mengunakan khidmat mereka.

Antara khidmat yang ditawarkan oleh Ari Wedding Couture termasuk lah dari segi solekan, pakaian dan pelamin sesuai dengan permintaan/ citarasa pelanggan. Selain itu Ari Wedding Couture turut menawarkan khidmat menguruskan hadiah perkahwinan untuk para tetamu.

Apa yang lebih menarik ialah konsep yang ditampilkan atau digunakan oleh Ari Wedding Couture adalah yang berkonsep moden, elegan dan terkini. Selain itu juga, Ari Wedding Couture juga membuka ruang yang luas kepada pelanggan mereka untuk merealisasikan majlis mereka di mana sahaja sama ada di rumah, hotel mahupun dewan. Namun Ari Wedding Couture tidak lah menawarkan hidmat mereka di seluruh malaysia, mereka hanya tertumpu di kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

Ramai juga di antara artis yang mengunakan khidmat dari Ari Wedding Couture untuk menjadikan majlis mereka nampak gah dan menarik. Antara artis yang pernah mengunakan khidmat Ari Wedding Couture dalam majlis perkahwinan mereka adalah khairul fahmi che mat.Tidak ketinggalan juga ada blogger yang turut memberi respon positif terhadap hasil sentuhan dari Ari Wedding Couture. Antara nya SHAZWANI. Saya sendiri terpesona melihat gubahan-gubahan hantaran yang diolah oleh Ari Wedding Couture.

Antara hasil kerja Ari Wedding Couture (kredit to Ari Wedding Couture page)


Setiap hasil kerja Ari Wedding Couture menitik beratkan kepuasan pelanggan. Selain itu mereka juga mementingkan kualiti dan titik sentuhan yang kreatif supaya hasil kerja yang di lakukan menarik dan tidak kelihatan seperti meniru hasil kerja orang lain.

Setiap pakej yang di tawarkan oleh Ari Wedding Couture adalah berpatutan sesuai dengan mereka yang mengiginkan majlis mereka kelihatan gah dengan hasil sentuhan Ari Wedding Couture. Permulaan baget terendah yang di ditawarkan oleh Ari Wedding Couture adalah sekitar RM2,500.

Jika ada yang berminat dengan hasil kerja Ari Wedding Couture dan terasa ingin berkerjasama dengan mereka di majlis anda, boleh lah terus ke pejabat mereka di NO 10-A, First Floor, Jalan Wawasan2/12, Bandar Baru Ampang, 680000, Ampang, Wilayah Persekutuan, Malaysia. Atau info lanjut boleh ke :

  • Contact Number : 017 223 0998
  • Email : ariweddingcouture2@yahoo.com

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

Abak Lorong Cinta said...

Wah2... ^____________________^