0 penyumbang pandangan

suanaazhar? salah eja tu...

Assalamualaikum

uit uit terasa sudah lama tidak menulis *4 hari je pun baru.hahaha*

ehem ehem petang ni sempat jugak la menjenguk blog kesayangan hamba ni... so dah 4 hari berlalu hamba tidak meyentuh lagsung blog hamba ni maka nya saja la nak tengok traffic blog ni.... mana taw tiba-tiba naik mendadak mengalahkan ranting kangkung, yang satu ketika dulu begitu famous di perkatakan sedangkan si kangkung itu sendiri tidak tahu menahu mengapa mereka menjadi mangsa keadaan hanya di sebabkan politik manusia!

jauh aqu merepek...

Erm not bad traffic blog den... nampak nya rakyat malaysia nie memang saban hari tak lekang dengan internet... macam-macam keyword keluar link nya ke blog aqu... 

Tiba-tiba terpandang 1 keyword... "SUANAAZHAR"

What??? sapa eja nama blog den salah ni... ni tak lain tak bukan peminat setia la ni... kalau tak mana dia taw nama blog den ni wujud. *tapi kalau setia, awat nya eja nama blog pun salah...apa kes setia gitu?? hok aloh la ko ni suana*

Aqu pun try jugak cari kat Mr.google.. mana taw wujud nama blog lain ke.. al maklum kes perasan nie memang selalu sangat terjadi kat dunia ni termasuk la aqu..hahahha


Tak po tak po... salah ejo pun tak po lah, janji kita samo-samo gumbiro yo~

nota tangan : stop being such a hypocrite. you don't reflect even a glimmer of the perfection that you demand.


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: