4 penyumbang pandangan

Mom’s Care Butik

IAssalamualaikum


Info !!!! (Mom's Care Baby Product)
Peraduan "SELFIE CONTEST" :
16 july 2014 - 16 august 2014
i) Tema : Fun time with kids and family
ii) Hantarkan gambar selfie anda bersama anak berserta Nama, IC, Nombor Telefon dan e-mail ke facebook Mom's Care atau emailkan ke  enquiry.momscare@gmail.com

Terdapat 2 kategori hadiah yang ditawarkan:-
i) Paling Digemari Di FB
ii) Gambar Selfie Paling Kreatif

maklumat lanjut layari :
Blog : Mom's care butik
Twitter : MyMomCare


"Mom's Care Baby Product"
Setiap ibubapa ingin memastikan yang terbaik untuk anak-anak, tapi kadang kala agak susah untuk mencari keperluan anak-anak yang memenuhi citarasa dan yang paling penting adalah sesebuah kedai/butik itu memenuhi setiap apa yang ingin di cari..jadi tak perlu lah membazir masa ke dua tiga kedai semata-mata ingin mencari keperluan anak-anak.

Mom's care butik. Sebuah butik kanak-kanak yang memegang prinsip 'Pilihan tepat untuk anak anda' memulakan operasinya di Ampang point dan semakin berkembang ke beberapa cawangan. Mempunyai lebih 17 tahun pengalaman dan 8 cawangan di seluruh Malaysia.

Kelebihan Mom's care butik :-
  • Terdiri lebih daripada 20 pilihan dari jenama produk antarabangsa
  • Menawarkan lebih 10,000 keperluan kanak-kanak/bayi termasuk pakaian, produk penyusuan,  permainan kanak-kanak dan banyak lagi.
  • Terdapat juga keperluan untuk ibu-ibu mengandung/bakal-bakal ibu
  • Mutu rekaan dan qualiti yang terjamin
  • Sentiasa memastikan stok produk mengikuti perkembangan rekaan terbaru dan innovatif
  • Harga yang di tawarkan agak berpatutan
  • Menawarkan pelbagai keistimewaan yang berbaloi kepada ahli kelab Mom's care
  • Dapat memenuhi setiap keperluan ibubapa dan anak-anak
  • Turut menawarkan khidmat kaunsling dan tip bermanafaat untuk para ibubapa mengenai anak-anak
Kelebihan menjadi ahli Mom's Care butik:

  • Mendapat baucar hari jadi 
  • Rebate baucar mengikut jumlah point yang di kumpul
  • Mendapat tawaran menghadiri seminar
Antara jenama yang di jual di Mom's Care butik :
  • Aprica
  • Bumble Bee
  • Esprit
  • Avent
  • Halford
  • Medela 
  • Himalaya Herbals
  • Simple Dimple
  • Buds
  • Vtech
Cawangan Mom's Care butik dan Nombor telefon :



ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
4 Comments

4 00 rajin nak comment:

Amy J said...

best of luck! :)

Cik Mimie said...

hee..xde ank lagi xleh nk join :)

Muhammad Khudri said...

Good Luck.. nie yang nak join gak nie.. mcm best jer...

Pykaa Pdott said...

Wahh macam best je . Tapi kita pon tade ank lagi . Hehe :p