2 penyumbang pandangan

kaolaurier pilihan bijak!

Assalamualaikum

okeh aqu nak cerita tentang barangan wanita, so pada makcik-makcik, kakak-kakak semua moh dekat baca kalau nak untung...tapi untuk kaum adam yang dah beristeri,  boleh la bagi suggestion kat isteri untuk beli.

Bulan ni, kaolaurier produk buat banyak promosi... bak kata orang "great value", sebab harga murah tapi kuantiti dan kualiti puas hati!

Selain warna bungkusan nya yang sangat cantik lagi tertarik, kuantiti nya pun agak banyak...so tak de la rasa "sikit bonar, koje memboli je pulak heh"..

Tentang kualiti, fuhhhh memang awesome! serius! selesa dan tak mudah bocor...plus ade pulak pilihan yang ada bauan segar disertakan..kalau tak caya boleh try!


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
2 Comments

2 00 rajin nak comment:

NJihe.am said...

Salam singgah, jemput singgah segmen:
Novel diagnosis, header, top up, vector art, tudung untuk dimenangi...
http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

Rexylla said...

singgah sini...


jemput singgah ke blogshop kami.
kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
kami turut menjual perfume original (tester & miniature)