0 penyumbang pandangan

si fake akaun "terima kasih yo"

Masa nak taip ni, memang rasa nak gelak terkikik kikik ( haaaaa pernah dengar tak perkataan tuhhh??? ala seerti dengan terbahak bahak tapi tu sopan sikit). So apa kes??

Fuhhh tidak ku sangka sebenarnya aqu ni glamos la jugak cuma kurang sikit dari emma maembong je sikit ( erkk tersedak pulak emma).

Kes nya bermula apabila nama ku sedikit demi sedikit famous ke pentas peraduan. Tak la hebat mana cuma bila dah tertulis rezeki, maka kita syukur yang penting apa pun usaha bior ikhlas ye anak-anak baru hasil tu terasa nikmatnya!

Tapi sangat menghilangkan mood bila ado pulak yang buat fake akaun untuk tuntut adiahhhh. walahhh orang lain usaha orang lain dapat hasil??? ini umpama monyet gait kelapa tuan dapat hasil!!

Sebaik mana pun hati aqu, tak kan aqu nak bior kan je (statement perasan baik.hahahha) aqu ambik la tindakan untuk menukar profile.. tapi yang mana yang dah dia hambik, biar la jadi rezeki dia..

sekian. bye

sapo yang ado buat akaun fake untuk orang tu, menyesal la cepat-cepat...sebabnya nanti payah korang nak search diaorang kat akhirat nak minta maaf, masa tu google map dah tak de makna dah...

*semangat taip entry nie guna henpon je, tu tulisan ke lauttttt~


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: