0 penyumbang pandangan

Page Niniey berbaloi!!! Jom terjah!


Assalamualaikum...

 Bulan puasa hampir tiba,
 Hari raya pasti tiba,
 Tak teringin ke kelihatan cantik bak anak dara,
 Page niniey ada kunci nya!

 Page Niniey ada tawarkan hadiah kain sulam yang sangat cantik kepada sesiapa yang sudi support beliau.. jadi sapa yang rasa nak kain buat baju raya free boleh la melawat dan like page beliau..

Memang cantik kain sulam yang di beri, harga pun memang mahal la...beratus la jugak..

 Tapi!!! korang tinggal beberapa jam je ni sebab nya tarikh tutup penyertaan sampai 15 april je ye.. jadi jangan lambat nanti melepas~

Dan tak rugi pun korang cuba sebab nya, setiap rezeki tu kita tak tahu milik siapa dan macam mana cara dia hadir, yang penting usaha.. kadang-kadang usaha yang sedikit pun membuahkan hasil yang lumayan :)

.
Meh saya belanja gambar kain sulam yang awesome tu sikit...

Boleh la ke page beliau di sini -- > KLIK SINI
































ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: