1 penyumbang pandangan

percutian yang ditaja :) TQ semua.

As salam!

Bercerita tetang rezeki, alhamdulillah Allah masih lebat menurunkan rezeki pada hambanya ini walaupun kadang kala aqu tahu aqu agak terlambat untuk memanjatkan terima kasih pada-Nya berbanding pada manusia..sedangkan aqu tahu datangnya semua rezeki tu kerana aturan Nya juga. *khilaf manusia yang lemah yang pasti akan berulang walaupun kita dah memohon ampun! lemahnya lah iman!*

So back to the story ya..
Thanks pada The everly hotel yang menaja percutian kami sekeluarga selama 3 hari 2 malam, plus Starbucks dan The coffee bean yang turut menaja lunch kami selama di sana... korang memang awesome!! Sangat berpuas hati dengan semua service yang diberi... terasa nafsu gajah sangat bila melantak dekat rm100+ sekali order -_- tolong jangan ikut tabiat tak senonoh aqu nie, harap akan datang aqu mampu berfikir waras sikit.. mentang-mentang free kan tu jadinya.

The everly hotel memang tiptop servis dia, pekerja yang tak pernah lokek dengan senyuman dari sekecil-kecil jawatan sampai yang besau, tak de beza peramahnya.. aqu suggest kat korang kalau hotel nie ade kat tempat korang nak bercuti..kalau nak cite pasal Starbucks dengan The coffee bean tu memang sure awesome la, aqu part makan semua awesome.. cumanya the coffee bean nye cawangan tak banyak, agak menyukarkan kami la.. tapi yang lain best..

nota rindu : kek diaorang sedappppp!!

gambar : sekali lagi lupa ambik, rugi gilaaaaa! yang ado nie je...



Teringat pulak kejadian anak aqu sepahkan bilik sebab makan tumpah-tumpah, aqu punya semangat nasihat anak aqu "jangan makan tumpah-tumpah nanti semut datang", laki aqu boleh selamber balas "larat pulak semut tu nakpanjat tingkat 14 nie". -_- sabor je la
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

Ahlam Miera Shafie said...

syoknya dapat percutian ditaja sepenuhnya...