0 penyumbang pandangan

lama sungguh!

Assalam!

huh salam, syukur masih bernafas... buat yang rindu dengan tulisan beta, korang memang tak do koje lain ye asyik nak rindu-rindu kat i.hihihi

So apa kabar ramadan korang? yup, apa kabar ramadan korang la..bukan korang.. sebab kalau korang sihat amat pun belum tentu ramadan korang sihat.. betul tak betul tak?

tapi tak terlambat la aqu nie nak minta maap kat kalian semua kalau ade la tulisan aqu nie yang over ganas ayat nye.. alohhh kadang-kadang kena sentap la sikit baru orang kata kehidupan.. kalau asyik duduk dalam pujian je penipuan namanye... :p

buat yang sudi suh aqu update blog, buat yang kata tulisan aqu best nak baca memang aqu berterima kasih.. tapi sebenarnya aqu menulis sebab memang aqu suka menulis, menulis untuk meluah dan memberi pendapat.. sebab tu aqu lebih suka gunakan gaya bahasa yang agak sempoi.. dan aqu juga harap serba sedikit dari hasil tulisan aqu mendatangkan kebaikan.

#laridarimasalahbukanpenyelesaian #mudahnyabuatkeputusan
#kuasaditanganada
#rezekiditangantuhan
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: