0 penyumbang pandangan

:) hati oh hati ada senyum

As salam!

Mulanya amat la terujanya la bila dapat khabar gumbira dibagi tahu "cik, cik dapat tajaan untuk berbuka puasa di Bangi Golf Resort untuk dua orang". Wallah rezeki datang menjenguk nie... *cik??? wahhh raso ala-ala perasan cantik bila dah kawen orang panggil camtu.hahahha

Semangat la I call hubby, sekali katanya "tak boleh sayang, I keje...". What???? sayu hatiku berirama you! Al maklum selalu dapat jawapan "ha ok sayang, jom", tetiba dapat jawapan gitu, terkeluar muka hamster merajuk aqu.hahhahahaa

Ye la... Bangi Golf Resort, satu tempat yang memang syokkk mewah plus ada iringan muzik dari band-band, hidangan dekat 200 menu..yang paling best kambing golek!!! huwaaa menangis mengenangkan kambing golekkkkk. *ok, ni bukan isu membazir, pertamanya sebab percuma..keduanya sebab memang banyak hidangan tapi jangan la kau melantak macam perangai syaiton.sekian.*

Tapi entah kenapa, memang hati ada rasa kecewa tu..tapi aqu dapat rasakan ketenangan. Entah juga, mungkin ini sebenarnya rasa bila benar-benar redha. Tak ada rezeki aqu, tak pe la... esok lusa datang yang lain, Insya Allah. Masaloh sekarang nak cari orang replace tempat aqu dengan hubby, ye la rugi la bior kosong je... please otak, jangan berlegarkan ramai sangat nama dalam kepala, susah pulak nak pilih -_-
ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: