0 penyumbang pandangan

Western dinner with hubby

As salam!

Senjak-senjak kawen, aqu dah terjebak kan laki aqu dengan sushi sampai kan sekarang aqu lak naik hilang arah bila jumpa kedai sushi sebab terpaksa pikir cara mengelak dari bertembung dengan kedai tu.. sebab kalau tak laki aqu boleh mengila beli sushi.hahaha Dulu, sebelum kawen, perangai tu memang kat aqu..memang perangai tak sodar orang Malaysia sungguh..tapi bila dah kawen, tah kenapa sushi tu dah jadi biasa sangat, sampaikan kadang-kadang nak telan sebijik pun dah maleh...

Tapi la nie, ada satu perangai laki aqu sangkut kat aqu pulak. -_- apa dia?? Ya tu western iliano casiano... pantang menu western, mula la aqu dengan semangat wajarnya tetiba perut lapar time tu jugak. Hohoho sungguh la.. dan sekarang dah terjebak sikit dengan si ikan salmon.

Malam tadi, pukul 12 tengah malam aqu bantai hidangan nie dengan laki aqu..



Ha masak sendiri je la.. tak de nye aqu gagah nak menapak pulak ke kedai tengah-tengah malam kan..lagi pun, kalau menu ala-ala western nie serah je kat laki aqu, dia memang cukup awesome memasak part tu.. 

Akhirnya aqu nak kata, aqu jatuh cinta dengannya...erk, dengan si salmon tu ya. Kalau dengan laki aqu, bukan takat jatuh cinta jatuh jiwa sekali.lalalallala ;p

Paling akhir, terima kasih sayang layan wife you yang suka makan nie..hahhaha 

#lasagnalakiaqubuatsedap
#aqusukamakan
#aqumakankaujanganpanas

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: