1 penyumbang pandangan

hadiah dari hubby! :D

As salam!

selamat ulangtahun kelahiran untuk aqu!! * * ha nampak kena ucap kat diri sendiri..apa makna tu.hahaha*

Bangun pepagi lepas solat je ternampak kotak kat tepi tempat aqu selalu letak barang, aqu pun punya la pikir kotak apa pulak tu...maklum la, aqu kalau ado benda bergerak sikit aqu susun memang aqu perasan.. punya la aqu pikir tak teringat aqu kotak pe, last-last malas aqu pikir sangat jadi aqu anggap mungkin tu kotak adiah dari mana-mana aqu penah dapat dulu, dah bukak dan aqu balut balik.ha nampak aqu punya kesimpulan mudah pepagi mamai-mamai tu..kalau orang letak bom, memang dah arwah la aqu.hihihi

Sekali laki aqu buat surprise daaa.. kelakar pulak tengok dia malu-malu ucap kat aqu.. laki aqu kalau drama-drama macam nie memang nampak la dia punya sweet malu-malu gitu.hahaha I pun malu-malu jadi.lalala I tak terpikir pun laki i nak beli kan adiah...ingat rupanye dia beday aqu...wah wah wah rasa macam nak jerit kuat-kuat you yang laki i ingat beday i!! memang la bukan laki i sorang ingat beday isteri, yup betul... tapi i rasa i antara yang bertuah!

Mesti ado la nak kata, beday je kot... ok, tunggu satu hari nanti bila orang yang ko sayang lupa hari istimewa korang tu..hari yang sentiasa menjadi hari yang paling di tunggu masa zaman kanak-kanak..korang tau la rasa keciwa tu camne.  Bagi aqu cukup indah bila sesuatu yang mengembirakan di zaman kanak-kanak, turut menjadi sesuatu yang indah juga di sepanjang hayat aqu.

:D  terima kasih tuhan, terima kasih hubby!


**kenapa aqu rasa tergedik di entry ini.hahahha
**mesti laki aqu suruh orang opis dia balut, sebab membalut hadiah adalah perkara paling 'berjaya' laki aqu musnahkan.hahahah

ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
1 Comments

1 00 rajin nak comment:

Che Ayu said...

happy birthday ! :*