0 penyumbang pandangan

sila tagih kasih sayang seorang ayah


As salam!

Haih panjang kemain aqu nye tajuk entry, tu ja yang terlintas jadi tulis je la maleh nak pikir dah.hihi

Tengok tajuk macam orang tak cukup kasih sayang kan, tapi tak sebenarnya.. tak rugi untuk kita tagih kasih sayang seorang ayah.. ayah tu satu dalam dunia nie, tak de siapa boleh ganti ayah kita..ya mungkin walaupun satu hari nanti kita boleh jumpa orang yang lebih baik dari ayah kita tapi sedar lah bahawa seorang ayah itu pertaliannya dengan anak kandung lebih erat. Allah ciptakan pertalian seorang ayah untuk anak-anaknya begitu kuat kerana itu wujudnya berkat ibubapa, doa ibubapa yang begitu tinggi darjatnya Allah angkat.

Ha sila jujur sapa dia punya blog link ayah dia tau??? ke link blog tu bopren je tau..ke ke public tau tapi ayah ko sorang tak tau... ha cepat-cepat tepuk dada tenangkan sesak napas! tak payah cuba-cuba bagi alasan, ayah saya tu tak reti sangat link-link blog-blog sume nie..

Haloooo kau jangan la selalu sangat memandang ayah korang tu sempit teknologi dia.. walaupun dia tak tau teknologi, aqu sangat yakin satu hari nanti bila dia cuba untuk memahami anak dia, dia akan tergerak hati juga nak cari cara macam mana nak bukak blog korang tu.. aku yakin tu!


Segan nak bagi tau??? dah tu kalau segan nak bagi tau, maka tak payah la luah kat yang ayah tak faham...tak yah nak kata ayah tak faham jiwa orang muda..apa ayah kau tu tiba-tiba tua tak penah muda?? tak payah la rasa macam ayah korang tu terlalu jauh nak paham isi hati korang kalau korang sendiri segan nak bagitau. Aqu rasa blog nie bleh jadi salah satu medium untuk korang dan ayah korang saling memahami..kalau dah segan nak cakap tulis je.. tapi jangan pulak jadi hipokrito menulis dalam blog tu, tulis la macam biasa korang meluah ke mencerita ke anggap ke yang korang menulis untuk meluah atau berpendapat..

So sapa berani sahut cabaran aqu??? try la buat, korang tak rugi pape malah untung :)


ringankan tangan, sudikan diri tekan "LIKE" ;)

Comments
0 Comments

0 00 rajin nak comment: